Obrador

Elaborem gelat natural i cremós fet 100% per nosaltres, cada dia. Amb la idea de menjar-te un gelat acabat de fer. Utilitzem matèria primera de qualitat per elaborar els gelats diàriament, llet i nata fresca, avellanes de reus, maduixes del Maresme, etc…

L’Orxata també l’elaborem diàriament al nostre obrador amb les xufes comprades directament a Alboraia, seguint la recepta dels avis. 

Familia Ribera

El Daniel i la Maria, van ser els fundadors de l’Orxateria, van venir d’Onil un poble d’Alacant a Terrassa. Actualment, el Toni, net dels fundadors, juntament amb el seu equip són els qui elaboren tots els productes. La fórmula del negoci familiar, gairebé centenari, està basada en reinventar i innovar diàriament amb el millor producte, però sempre amb respecte per la tradició i processos traspassats de generació en generació.  

Avui, l’Orxateria forma part dels records i costums dels estius dels Terrassencs i ens agrada saber que els nostres gelats i orxata segueixen sent valorats.

“Qualsevol de les seves propostes en cucurutxo de tota la vida o en terrina són galàctiques. Els gelats de xocolata i l’orxata són per treure el sentit”, Xef Xesco Bueno

Consulta altres opinions a Tripadvisor, Google, El Comidista, El País.

Quin gust haurem preparat aquesta setmana?
Descobreix a Instagram els gelats setmanals.
Vine aviat. Només estaran disponibles uns dies!

T’esperem!

Carrer de Galileu, 187, 08224 Terrassa, Barcelona

937 88 10 43 | info@orxateriaribera.com

Aviso Legal | Política de Privacidad | Política de Cookies

Com arribar?